Гості про День подяки та Україну

Гості свята поділились своїми роздумами про те, на що схоже людське життя та за що вони дякують Богу.

Стівен Болдвін: “Я вдячний тому, що Ісус Христос є надією для цього світу”.
Стівен Болдвін колись надіявся на Голівуд, але Голівуд не приносить задоволення, Голівуд не може вас врятувати, не може звільнити. Єдина надія, яку ми маємо у цьому житті – це можливість переживати справжній мир, справжнє щастя, справжню любов, навчитися як прощати один одному і чинити один одному так, як би хотіли, щоб чинили нам! Це є ідеї надії!
“Я молюся за Україну, щоб не трималися за минуле. Не дайте, щоб ці речі засліпили вас від Надії, яка є в майбутньому. Є надія для майбутнього, бо Бог з Україною. Майбутнє України набагато дивовижніше і краще, ніж ми можемо лише уявити! Сьогодні для України день, щоб сказати Богу: “Дякую!”

“Немає людей кращих, красивіших, голосніших, як мої друзі з України”, – Нік Холл.

Нік Холл розповідав про те, що кожна людина переживає труднощі, самотність, інколи відчуває себе невидимкою, але Ісус знає кожного і звертає увагу на кожнісіньку людину. Саме Ісус готовий допомогти і зцілити від усіх ран минулого і подарувати нове, краще життя через зростання у вірі в Ісуса Христа.
Порівнюючи життя людини з роботою телефона Нік підмітив: “Щоб ваш телефон працював, його потрібно заряджати. Якщо ви не підключені до джерела сили Божої, ви не зможете бути тими, ким маєте бути”.
“Ми намагаємося виглядати гарно, намагаємося подобатися всім, але всередині почуваємося самотніми”.
“Можливо ви чули про Ісуса, але це для вас нічого не значило. Ісус бачить вас, любить вас і пропонує другий шанс. Він пропонує “перезавантаження”.
Якщо вам було боляче, самотнє Ісус є Живим сьогодні”.

Михайло Паночко: “Біблія – це лист люблячого Батька Своїм дітям, у якому Він відкриває, Хто створив нас, Хто створив небо і землю, Він відкриває нам Своє серце, Свій характер і ціль, відкриває нам Свою любов, явлену в Ісусі Христі”.

Олександр Турчинов, розповідаючи про свою робочу подорож в Саудівську Аравію сказав, що їхній король ще тоді, 10 років тому сказав, що Україна – це дуже заможня країна і що він заздрить нашим родючим землям і чистій воді. Продовжуючи думку, Олександр доповнив: ” У Божому Слові написано, що по вірі вашій буде вам дано. А в що вірять українці?Вірять у проблеми? Тоді вони будуть. Вірять в злидні і відсутність перспективи? Вірять в цинічну жорстку державу,яка не здатна захистити? І буде вам дано по вірі вашій! Брати, сестри, страх відступає, коли з нами Бог! Ти віриш могутність Божу, віриш у сильну могутню країну, віриш у світле майбутнє для себе і своїх дітей! Так і буде! Бо по вірі вашій, буде дано вам!”

Валерій Антонюк: “Сьогодні ми ініціюємо цей рух консолідації здорових християнських сил для того, щоб Україна збудовувалась, а її фундамент був на біблійних основах. І тоді в нас є майбутнє!”

Павло Унгурян: “Чи ми всі готові боротися за християнську країну, сімейні цінності, де є мама, тато та діти?! Тільки з Богом можливе майбутнє для України! Разом будуємо християнську Україну!”