Михайло Мудрик: “До Бога я прийшов сам”

Один із найталановитіших молодих футболістів України, гравець “Шахтаря” Михайло Мудрик, розповів про своє ставлення до життя та Бога..

Зараз футболіст на правах оренди виступає за київський “Арсенал”, однак у його планах тільки найвищі цілі!

Михайло, скільки у тебе татуювань?

– 7-8. В 16 років зробив перше татуювання на шиї «only Jesus» (“тільки Ісус”). У всіх моїх тату є сенс, але в «only Jesus» він найбільший. Це тату найголовніше.

Важко зрозуміти, коли хлопець у 17-18 років починає серйозно і глибоко говорити про Бога..

– Я поясню. Буває, що з самого раннього віку батьки нав’язують дітям свої погляди. Наприклад, вони були дуже віруючі, ходили до церкви. І вони починають нав’язувати це своїм дітям. Хочуть, щоб діти йшли за ними. Можливо, це нормально. Але в моєму житті такого не було. Я сам до цього прийшов, мене ніхто не підштовхував, ніхто не змушував вірити. Я думаю, що людина сама повинна прийти до всього, чого вона дійсно хоче.

– Був якийсь конкретний момент, який змусив тебе замислитися?

– Так, в 9 років я почав читати Біблію. І після цього почав вірити в Бога і розвивати свої знання. Мені стало дуже цікаво. Дехто сприймає це як показуху, образ для публіки. Але вони не знають, що я відчуваю до Бога, чому постійно говорю про Нього. Важко судити про людину, якщо ти бачиш тільки його інстаграм. Навіть проживши з людиною рік, ти дуже багато чого не будеш знати. А особливо зрозуміти її погляди. Я хочу розповісти людям про Бога, але кожен вправі робити свій вибір.

За матеріалами сайту “Трибуна”