У Львові відбувся Молитовний сніданок

23 травня у Львові відбувся Перший молитовний сніданок. Він пройшов у дворику Львівської копальні кави. Його організували з ініціативи Церков міста та з нагоди Року сім’ї. У події взяли участь представники духовенства, влади, громадських організацій, галузі культури, медицини й освіти.

На захід зібралися міське керівництво, політики, духовенство, громадські діячі, представники культури, освіти, медицини та ЗМІ. Головна мета зустрічі –   молитва за сім’ї, Божу охорону та благословіння для України.

“Започаткував молитовні сніданки Ісус, коли запросив кількох Своїх друзів приєднатися до Нього за трапезою на березі Тиверіадського озера. Під час цього сніданку Він показав великодушність Бога через багатий улов риби в нерибному місці; любов – через спілкування з Петром, який перед тим зрікся Його; а також виключну важливість загальних зустрічей, під час яких можна разом розділити їжу, спілкуватися та молитися. Проведення подібних заходів надзвичайно важливе, адже дає змогу об’єднатися людям, які в реальному житті можливо одне одному руки не подадуть. Молитовний сніданок збирає різних людей навколо імені Ісуса Христа, навколо духовних цінностей. Сьогодні це єдині цінності насправді, на яких ще можна зшити нашу країну, наше суспільство, яке дуже розділене по багатьох параметрах”, –  розповів про історію молитовних сніданків та їхню актуальність координатор Національних молитовних сніданків України народний депутат Павло Унгурян.

Також  він розповів про парламентську законотворчу діяльність та як саме допомагають ранкові молитви в роботі: “Ми з колегами активно працюємо в питаннях просування християнських, сімейних цінностей. Ми приймаємо багато важливих рішень, за які несемо відповідальність. Ось чому потрібно вивчати Слово Боже: щоб мати мудрість у тому, який вибір ми робимо кожної митті”, – зауважив Павло Унгурян.

Виступ Координатора Національних молитовних сніданків України, народного депутата України Павла Унгуряна на Першому молитовному сніданку у Львові.

Posted by Павло Унгурян on Thursday, May 23, 2019

Молитовний сніданок у Львові відвідав старший єпископ Церкви християн віри євангельської України Михайло Паночко. У своєму зверненні до присутніх він зазначив: “ми щасливі, коли наші діти розумні, але найкраще, коли вони слухняні. Тому моє побажання – навчіться слухати. Бо гріх почався з непослуху в раю… Віра починається з послуху”.

Нагадаємо, що в Києві молитовний сніданок пройде 30 травня 2019 року.

Раніше poklik.media писав: Перший молитовний сніданок Прикарпаття пройшов у Івано-Франківську