32-річний незайманий: зірка футболу зберіг цноту і одружився на Міс Всесвіт

Відомий американський футболіст Тім Тібоу одружився на володарці титулу “Міс Всесвіт – 2017” Демі-Лей Нель-Петерс із ПАР.

Тім Тібоу  виступає в найсильнішій лізі світу за клуб з американського футболу “Нью-Йорк Метс” і є однією з найпопулярніших особистостей Америки. За даними “USA TODAY” Тібоу зайняв 11-е місце в щорічному рейтингу тих, ким найбільше захоплюються в США.

Зірка американського футболу став відомим не лише завдяки своїй чудовій грі. Футболіст активно займається християнською діяльністю.

Тім – щирий християнин та євангеліст. Його улюблений вірш із Біблії John 3:16 (Івана 3:16 – “Бо так Бог полюбив світ, що віддав Сина Свого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, а мав життя вічне”). Під час фінального матчу спортсмен розмістив напис “John 3:16” у себе під очима. І після гри впродовж 24 годин у пошуку Google було 92 мільйони запитів по цьому напису.

Тібоу є національним феноменом. Перед матчем він схиляється на одне коліно і молиться. Також Тім є лідером “Братства християнських спортсменів” – організації, яка пропагує сексуальну чистоту: секс поза шлюбом і гомосексуальні дії неприйнятні для Бога.

Ще раніше футболіст “Нью-Йорк Метс” говорив, що очікує від своєї майбутньої нареченої деяких якостей. Зокрема, любові до Ісуса і готовності всиновити дітей, а також незайманості до шлюбу.

У перші дні січня 2020 року 23-річна Демі-Лей Нель-Петерс на своїй сторінці у соцмережі написала Тіму: «Ти перевершив усі мої мрії, які у мене коли-небудь були! Я люблю тебе, і я не можу дочекатися дня, коли зможу провести з тобою вічність! »

10 січня 2020 року настала черга Тіма. І на своїй сторінці він оголосив про заручини з Демі-Лей: «Спасибі тобі за те, що сказала «так» і зробила мене найщасливішою людиною у світі. Ти – кохання всього мого життя, і я не можу дочекатися моменту, коли зможу провести все своє життя разом із тобою».

20 січня 2020 року Тім і Демі-Лей одружилися. Церемонія відбулася в Кейптауні.

Цікаво, що молоді люди познайомилися на одному із заходів, організованих Тібоу для людей із особливими потребами.