В Україні презентували українсько-бразильський футбольний проєкт

Наприкінці квітня 2021 році в Києві Українська Християнська Спортивна Академія (U.C.S.A) спільно з відомим бразильським футбольним функціонером презентували унікальну концепцію: незабаром на спортивній мапі України з’явиться футбольний клуб, якому немає аналогів в країні. Про це заявили засновники майбутнього колективу Сергій Леснік і Пабло Буено

.

Пабло Буено – футбольний функціонер, який заснував футбольну агенцію «MDEZ 360». Водночас він є агентом молодої зірки донецького «Шахтаря» й Олімпійської збірної Бразилії Тете та гравця бразильського «Греміо» Феррейри.

Декларування проєкту як українсько-бразильського робить його унікальним. Ідейні натхненники клубу мають амбіційну мету – створити український професійний футбольний колектив із бразильським футбольним менталітетом. Бачення творців проєкту – це профейсійний футбольний клуб з міцними християнськими цінностями на базі Слова Божого та дисципліни – того, на чому тримається  неймовірний бразильський  футбол.

“Для U.C.S.A створення футбольної дорослої команди  у співпраці з партнерами з Бразилії, зокремо з Пабло Буено, – це  велечезний поштовх та реалізація мрії, стимул рухатись, розвиватись в професійному спорті. Я вірю, що цей проєкт стане успішним та матиме Боже благословіння. Ми хочемо показати українській футбольній спільноті, що можна працювати в команді по-іншому: дисципліновано та на базі християнських цінностей, мати супер професійний підхід в підготовіці на противагу радянському. Це те, що зможе продемонструвати команда у співпраці з бразильським футболістом донецького «Шахтаря» і олімпійської збірної Бразилії Тете разом з іншими тренерами, які планують приїжджати до нас”, – наголосив  Сергій Леснік, засновник і президент Української Християнської Спортивної Академії (U.C.S.A), на базі якої буде створено майбутній клуб.

Під час заходу було презентовано загальну концепцію клубу та стратегію його розвитку –  від аматорського до професійного рівня. Гостями заходу стали відомі  футболісти і функціонери, зокрема і сам Тете.

Для довідки: U.C.S.A знаходиться в селі Тарасівка Києво-Святошинського району Київської області. Це сучасний мультиспортивний хаб, на території якого розміщено відкрите футбольне поле, критий манеж і вся необхідна інфраструктура. До складу Академії входять 9 дитячих і юнацьких команд, підготовкою яких займаються професійні спеціалісти, які мають досвід гри на найвищому рівні, а також навчалися тренерській справі в західноєвропейських академіях і клубах.